Italian maajoukkueluotsia Antonio Contea on huhuissa viety vahvasti Chelsean peräsimeen, mutta mitään ei ole vielä virallisesti ilmoitettu.

Huhut saivat tuulta ylleen aiemmin maaliskuussa, kun Conte ilmoitti päättävänsä maajoukkuepestinsä EM-turnaukseen. Goal-sivuston mukaan italialaisluotsi olisi jo vieraillut Chelsean harjoituskeskuksessa.

Conten todennäköisen saapumisen vuoksi kaikki pelaajat, joista hän puhuu positiivisesti, yhdistetään tietenkin Chelseaan: nyt vuorossa on hänen alaisuudessa Juventuksessa pelannut nykyinen Bayern-tähti Arturo Vidal.

– Ottaisin Vidalin mihin tahansa joukkueeseeni. Myönnän, että minulla oli aikoinaan vaikea saada häntä sopimaan Juventuksen miehistöön, Conte kommentoi El Paisille.

– Halusin pelata 4-2-4- ja 4-4-2-järjestelmällä, mutta nähdessäni Vidalin intensiteetin mennä ylös-alas kenttää vaihdoin järjestelmän 4-3-3:een, joka muokkautui myös 3-5-2:ksi.

– Hän on uskomaton pelaaja, jolla on yliluonnolliset fyysiset ja tekniset ominaisuudet. Olisi fantastista, jos saisin valmentaa häntä jälleen.