Honka on tehnyt sopimuksen puolustaja Alex Lehtisen kanssa. Lehtinen pelasi jo viime kauden lopun espoolaisten riveissä.

19-vuotias Lehtinen on harjoitellut Hongan kanssa jo pitkän tovin ja muutaman vaihtoehdon kanssa punnittuaan mies valitsi kasvattajaseuransa ensi kauden joukkueeksi.

– Todella huikea fiilis nyt, kun kaikki kuviot on selvillä. Pääsee aloittamaan uuden kauden tosi kovassa joukkueessa, Lehtinen kertoi seuran verkkosivuilla.

– Muutama vaihtoehto tosiaan oli, kun ei ensimmäisenä vuonna noustu. Kävin muun muassa HIFK:n testissä, mutta valitsin kuitenkin Hongan, koska täällä on tuttu ja turvallinen ympäristö.

Honka pelasi viime viikolla kaksi harjoitusottelua. Molemmat ottelut pelattiin Sonera Stadionilla. Honka kaatoi ensin HIFK:n lukemin 4-0 ja kaksi päivää myöhemmin kaatui Klubi 04 peräti 6-1-lukemin.

– HIFK-peli oli varmaan tähän mennessä kauden parasta peliä. Pelasimme tosi hyvin. Saimme itsestämme kaiken irti. Klubi 04-kamppailu oli meille näytönpaikka. Halusimme osoittaa, että ketkä ovat tulevia Kakkosen mestareita!

Tulevasta kaudesta Lehtisellä on hyvä kutina päällä.

– Todella hyvä fiilis tulevasta kaudesta. Uskon vain siihen tosiasiaan, että nousemme kauden päätteeksi Ykköseen.

Kertoimet (Expekt):

HJK – VPS, pe 8.4. klo 18:30
1 1,35
X 4,25
2 8,50