Huuhkajien keskikentän luottomies Tim Sparv on muistellut Twitter-tilillään kesällä 2009 alle 21-vuotiaiden maajoukkueessa tekemää maaliaan Englantia vastaan.

Pikkuhuuhkajien silloinen kapteenihan teki rangaistuspotkusta Suomen 1-1-tasoitusmaalin ottelussa, jonka Englanti lopulta voitti 2-1.

Englannin maalissa seisoi tuossa ottelussa Joe Hart. Mies, joka pelaa nykyään Manchester Cityssä.

City pelaa tällä hetkellä PSG:tä vastaan Mestarien liigan puolivälierien ensimmäisessä osaottelussa, ja Hart on totutusti joukkueen maalilla. Englantilaisveskari nousi avauspuoliskolla hienoon rooliin onnistuen torjumaan Zlatan Ibrahimovicin rangaistuspotkun alanurkasta 14. minuutilla. Zlatan tosin ohitti Hartin myöhemmin ensimmäisellä puoliajalla.

Ottelu on 55. minuutilla tilanteessa 1-1.

– Paluu hetkeen, kun Joe Hart oli lähempänä hot dog -kojua kuin palloa, kirjoitti Sparv.