Barcelona kaatoi eilen Atletico Madridin Mestarien liigan puolivälierässä miesylivoimalla maalein 2–1, kun Fernando Torres ajettiin kentältä kahden keltaisen kortin seurauksena.

Atletico otti kamppailussa johdon ensimmäisellä puoliajalla, kun Torres viimeisteli ottelun avausmaalin ennen ulosajoaan.

Toisella jaksolla Barcelonan Luis Suarez puolestaan osui kahdesti tuoden Barcelonalle kotivoiton ja hienoisen edun toiseen osaotteluun siirryttäessä.

Ennen maalejaan Suarez ehti pahantekoon. Uruguaylainen potkaisi Atleticon Juanfrania Barcelonan hyökkäyksen päätteeksi, mutta erotuomarilta tilanne jäi näkemättä tämän ilmeisesti käännyttyä jo katsomaan purkupallon suuntaa.

Tilanteessa juuri Juanfran potkaisi pallon pois omalta rangaistusalueeltaan, ja tilanteeseen juossut Suarez potkaisi Atletico-puolustajaa pallon oltua jo kaukana tilanteesta.

Jos Suarez olisi ajettu ulos väkivaltaisuudestaan, olisi ottelun loppu edennyt todennäköisesti täysin erilaisen käsikirjoituksen mukaan.

Olisiko Barcelonan maalintekijälle kuulunut punainen kortti tämän potkusta?