Arsenalin keskikenttämies Mesut Özil jäi Valioliiga-kaudella yhden syötön päähän Arsenalin syöttöennätyksestä, jota pitää hallussaan Tykkimiesten seuralegenda Thierry Henry 20 syötöllään.

Özilillä oli kasassa 15 syöttöä jo joulukuussa, ja tuolloin näytti varmalta, että hän kirjauttaa kauden loppuun mennessä uuden ennätyksen nimiinsä. Arsenalin kevätkausi oli kuitenkin surkea, eikä Özilille kertynyt enää ennätykseen tarvittavia viimeisiä syöttöjä.

Saksalaispelintekijä näyttää pitävän seurakaveriaan Olivier Giroudia ainakin osasyyllisenä.

Giroudilla oli kevätkaudella jopa 15 ottelun maaliton putki, eikä hänelle kertynyt vuoden 2016 puolella kuin kuusi maalia.

Özil ei näemmä ollut unohtanut Arsenalin ranskalaiskärjen surkeaa viimeistelyvauhtia, sillä keskikenttämies tykkäsi Instagramissa meemistä, joka syyttää Arsenalin maalihanojen tyrehtymisestä ja Özilin syöttöennätyksen kariutumisesta juuri Giroudia.

Liekö kyseessä toverillinen naljailu, vai todellinen pettymys seurakaverin vähäiseen maalimäärään? Vaikea sanoa, sillä Instagram-tykkäyksessä ei kuulu äänensävyjä saatikka pilkkeitä silmäkulmassa.

Lähde: Goal-sivusto