Chelsea ja Tottenham pelasivat maanantai-iltana tasapelin maalein 2–2, jolloin Valioliigaa johtava Leicester varmisti mestaruutensa. Tottenham on liigan toisella sijalla seitsemän pisteen päässä Leicesteristä.

Vierasjoukkue Tottenham hukkasi ottelussa kahden maalin johdon Chelsean Eden Hazardin tasoitettua ottelun 83. minuutilla.

Erikoisen joukkueiden kohtaamisesta teki suuri keltaisten korttien määrä. Tottenham teki uuden keltaisten korttien ennätyksen saatuaan ottelussa jopa yhdeksän varoitusta. Chelsealle keltaista korttia näytettiin kolmelle eri pelaajalle. Varoituksista huolimatta yksikään pelaaja ei saanut ottelussa punaista korttia.

Ensin kortteja jaettiin ensimmäisen jakson päättyessä, kun Chelsean Willian ja Tottenhamin Danny Rose tönivät toisiaan kentän sivussa. Tottenhamin valmentaja Mauricio Pochettino ryntäsi erottelemaan pelaajia toisistaan ja hulabaloo oli valmis.

Torikokoukseksi yltyneen tilanteen tiimellyksessä Tottenhamin Mousa Dembele näytti tökänneen Chelsean Diego Costaa silmään, mistä saatetaan vielä määrätä jälkikäteisiä rangaistuksia.

90 minuutin täyttyessä nähtiin toinen välienselvittely, jossa joukkueiden pelaajat tönivät toisiaan. Tuolloin varoituksen saivat neljä vieraiden pelaajaa sekä yksi Chelsea-pelaaja.

Lähde: Goal-sivusto