Puola on kukistanut Sveitsin EM-kisojen neljännesvälierissä. Joukkue voitti rangaistuspotkukilpailun maalein 5-4. Ottelu oli jatkoajan jälkeen tilanteessa 1-1.

Puola johti ottelua ensimmäisen puoliajan jälkeen 1-0 Jakub Błaszczykowskin tehtyä pelin avausmaalin.

Sveitsi hyökkäsi toisen puoliajan vahvasti, ja 82. minuutilla laitahyökkääjä Xherdan Shaqiri tasoittikin kamppailun upealla saksipotkumaalillaan.

Ottelu eteni jatkoajalle, joka oli maaliton. Arsenalin hiljattain noin 30 miljoonalla punnalla hankkima Granit Xhaka epäonnistui Sveitsin toisena laukojana. Kaikki muut pelaajat onnistuivat, joten Puola eteni jatkoon.

Puola kohtaa puolivälierissä voittajan myöhemmin tänään pelattavasta ottelusta Kroatia-Portugali. Otteluohjelman näet täältä.

Yllä olevasta kuvagalleriasta näet ottelun varsinaisen peliajan kohokohtia. Joukossa muun muassa Xherdan Shaqirin akrobatiaa.