Järkyttävää videokuvaa Nizzan kaduilta: Nyt keskiössä Puolan ja Pohjois-Irlannin fanit

Jalkapallon EM-kisat ovat alkaneet ikävien kaduilla ja katsomossa tapahtuneiden väkivaltaisuuksien sävyttämänä. Viimeisten päivien aikana on kantautunut ikäviä uutisia lähinnä Marseillesta.

Nyt on saatu kuitenkin myös järkyttävää videokuvaa Nizzan kaduilta lauantai-illalta.

Pohjois-Irlanti ja Puolahan kohtaavat tänään kaupungissa kello 19.00 alkavassa ottelussa.

Joidenkin lähteiden mukaan puolalaiset ja pohjoisirlantilaiset fanit taistelivat Nizzan kaduilla yhdessä heidän kimppuunsa hyökänneitä paikallisia vastaan. Osa lähteistä taas kertoo, että puolalaiset ja pohjoisirlantilaiset ottivat toistensa kanssa yhteen.

  • jussi

    lopettaa nuo kisat katsojien osalta, niin rauhoittuu sakki. ainahan jalkapallossa on ryypätty ja tapeltu. lopettaa vai katsomo toiminnan ja kukin katsokoon kotona telkasta. pitääkö ensin kuolla joitain, jotta se fifako on, lopettaa katsomotoiminnan.