Leicesterin 25 miljoonan punnan tarjous Valioliiga-kärjestä hylättiin

Englantilaisen laatulehden Watford Observerin mukaan Leicester on tehnyt 25 miljoonan punnan tarjouksen Watfordin hyökkääjästä Troy Deeneystä.

Tarjous on kuitenkin hylätty eikä seura kategorisesti aio pelaajaa myydä.

Leicesterin, Valioliigan yllätysmestarin, tähtipelaajat ovat kovien siirtohuhujen kohteena. Muun muassa huippuhyökkääjää Jamie Vardyä on huhuttu Arsenaliin, ja lähdön tapahtuessa hyökkäykseen jäisi ammottava aukko.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!

  • paavo

    Nykyhintatasolla tuplasti tuon tarjouksen arvoinen ja valioliigan aliarvostetuin hyökkäyspään pelaaja. Watfordissa ei olekaan sitten paljon mitään muuta laadukasta kuin Deeney. Deeney on tähti, joka vielä odottelee, että kärkipari Ighalokin syttyisi vastaamaan potentiaaliaan.

    • Uuh

      Penaranda on ensi kauden sensaatio Valioliigassa.