HJK onnistui nousemaan Veikkausliigan kärkeen, kun se päihitti maali-iloitteluksi menneessä ottelussa PK-35 Vantaan sunnuntaina.

Kotiottelussaan HJK karkasi 2-0-johtoon jo kahden minuutin jälkeen.

17. minuutin kohdalla johto oli jo 4-0. Se johti muun muassa siihen, että PK:n päävalmentaja Shefki Kuqi vaihtoi muun muassa maalivahtia.

Toisella jaksolla Klubin ote hieman herpaantui ja PK onnistui nousemaan kahden maalin päähän, kun loppulukemat olivat 4-2.

Ongelmat siis jatkuivat sarjataulukossa viimeisenä olevalla PK:lla. Tappio oli sille jo neljäs peräkkäinen.

Muissa sunnuntain otteluissa RoPS voitti kotonaan HIFK:n lukemin 1-0, kun taas Tampereella Ilves ja PS Kemi pelasivat tasan (1-1).

HJK on nyt sarjakärjessä 37 pisteellä. Samassa pistelukemassa on myös IFK Marienhamn, mutta HJK on edellä paremman maalieron turvin.