Veikkausliiga-kauden toinen Stadin derby pelataan 10. elokuuta, jolloin Sonera Stadiumilla isännän roolissa on tällä kertaa HIFK. Stadin derbyssä vastakkain ovat helsinkiläisseurat HJK ja HIFK.

HIFK tiedotti, että lipunmyynti edistyy hyvin, ja stadion on täyttymässä myös toiseen tämän kauden paikalliskamppailuun.

– Lipunmyynti on ollut odotetun vauhdikasta, vaikka ottelua ei juurikaan ole markkinoitu muualla kuin HIFK:n omissa kanavissa. Kaikki aikaisemmat ottelut ovat olleet loppuunmyytyjä, enkä näe mitään syytä miksi stadion ei täyttyisi myös keskiviikkona.

– Näissä otteluissa on ainutlaatuinen ottelutunnelma ja parhaiten varmistaa paikkansa hankkimalla liput ennakkoon. HIFK:n mediavastaava Toni Saukkola kommentoi SuomiFutis-sivustolle.

Eniten tilaa on tällä hetkellä vielä Sonera Stadiumin yläkatsomossa. Yläkatsomon alla oleva pääkatsomo on jo lähes täynnä. Vapaita paikkoja löytyy myös vielä itäkatsomosta, eli aurinkokatsomosta sekä HIFK:n fanikatsomosta, eli pohjoispäädystä.

Lipunmyyntitilanne 25.7.:
Jos et näe alla olevaa kuvaa, voit katsoa sen täältä.

HIFK Fotboll

@HIFKedustus
Sonera täyttyy kovaa vauhtia! Varmista paikkasi 10.8. pelattavassa #HIFK - #HJK ottelussa: hifkfotboll.fi/stadin-derby-l…