© Kuva: Getty Images

Pogba-diili menossa myttyyn – mutta onko tämä mies jopa parempi valinta ManU:lle?

Vääntö Paul Pogban ManU-sopimuksesta saa erikoisia piirteitä. Hän oli jo tulossa seuran lääkärintarkastukseen, mutta agentti Mino Raiola peruutti sen viime metreillä. Näillä näkymin sopimusta ei ole syntymässä.

Manchester Unitedin manageri Jose Mourinho onkin nyt kääntänyt katseensa Lontooseen. Ranskan paidassa loistavan EM-lopputurnauksen pelannut West Hamin Dimitri Payet on Unitedin ison kiinnostuksen kohteena.

France Footballin mukaan Mourinho yrittää naarata Payet´n, jos Pogbasta ei saada kauppaa aikaiseksi.

Payet tuli West Hamiin viime kaudella ja oli liigan parhaimmistoa 12 maalilla ja 15 maalisyötöllä.

Top Mercaton mukaan Payet´n saisi 60 miljoonalla eurolla, kun Pogban hintalappu on tuplasti isompi. Ainakin Ranskan EM-lopputurnauksessa Payet oli selkeästi Pogbaa paremmassa iskussa.

  • floppi-Zeronaldon nöyryyttäjä

    Joseboy = ostojoukkue & bussitaktiikka

    • Pepe

      Joku suurseura mikä ei ole ”ostojoukkue”? ManUtd:lla kohtalaisen heikkoja kausia alla, pitäisikö niiden antaa vaan olla ja toivoa parasta, olleet kuitenkin yksi euroopan parhaista seuroista. Ja mitä bussitaktiikkaan tulee, ei ole ainut manageri joka nojaa tähän vastahyökkäys taktiikkaan.