Suomalaishyökkääjä Teemu Pukin edustama Bröndby sai eilen illalla kovan selkäsaunan vieraskentällä Panathinaikosilta Eurooppa-liigan viimeisellä karsintakierroksella. Bröndbyltä ajettiin kaksi pelaajaa suihkun puolelle 3-0 päättyneessä ottelussa.

Panathinaikos oli ottelussa kuskin paikalla läpi koko ottelun. Ruotsalaishyökkääjä Marcus Berg teki kaksi osumaa kreikkalaisille ja kolmannen viimeisteli pilkulta Cristian Ledesma.

Bröndbyn peli hajosi totaalisesta ulosajoihin. Ensin tanskalaisten laitapuolustaja Svenn Crone otti toisen keltaisen kortin jo 33. minuutilla, jonka jälkeen Panathinaikos myös siirtyi ensimmäisen puoliajan lopussa 1-0-johtoon Bergin maalilla.

Toinen puoliaika alkoi yhtä surkeasti Bröndbyn kannalta, kun Frederik Ronnow lensi suoralla punaisella kortilla ulos. Sen jälkeen Panathinaikos meni menojaan.

Bröndbyn päävalmentaja Troels Bech kertoi ottelun jälkeen tekevänsä protestin UEFA:lle Ronnowin ulosajosta. Myös suomalaishyökkääjä Pukki ihmetteli tuomarin ratkaisua.

– Ronnow pelasi palloa. Se oli raju ratkaisu tuomarilta, Pukki kommentoi seuran nettisivuilla.

Pukki sai myös kokea kovuutta ottelun alkupuoliskolla, eikä suomalaisen mielestä olisi ollut vääryys näyttää punaista myös kreikkalaisille.

– Hän löi minua suuhun kyynärpäällään. Hän löi minua myös päähän. Ei siitä sen enempää, Pukki ihmetteli.

Panathinaikosin suomalainen keskikenttäpelaaja Robin Lod ei päässyt ottelussa kentälle.