Huuhkajien ykköstykki Teemu Pukki oli hurjassa lennossa Bröndbyn paidassa. Bröndby voitti Hertha Berlinin kotonaan 3-1 ja eteni yhteismaalein 3-2 jatkoon Eurooppa-liigan playoff-vaiheeseen.

Pukki oli kentän sankari maalaten kaikki Bröndbyn maalit. Pukki avasi ottelun maalihanat kolmannella minuutilla. Pallo kimposi hieman onneekkaasti Pukin kautta maaliin.

Hertha tasoitti ottelun puolen tunnin kohdalla, mutta Pukki siirsi näyttävällä viimeistelyllä Bröndbyn taas johtoon vain neljän minuutin kuluttua tasoituksesta. Ratkaisevan 3-1-maalin Pukki sai iskeä tyhjiin 52. minuutilla.

Suomalainen iski viime kaudella Tanskan liigassa yhdeksän maalia 33 ottelussa. Tällä kaudella Pukki on osunut kerran kahdessa ottelussa. Eurooppa-liigan karsinnoissa Pukki on osunut kuudesti kuudessa ottelussa.