Bundesliigan suomalaisottelusta tuli yksipuolinen, kun Eintracht Frankfurt voitti Bayer Leverkusenin 2-1. Ottelun loppupuolella Leverkusenin päävalmentaja Roger Schmidt teki kummallisen vaihdon.

Leverkusen teki viimeisenä vaihtona tappioasemassa oudon ratkaisun, kun laitapakki Tin Jedvaj sai tehdä tilaa toiselle laitapuolustajalle Wendellille. Sen sijaan kovassa maalivireessä ollut suomalaishyökkääjä Joel Pohjanpalo sai katsella koko pelin vaihtopenkiltä.

Näin ollen kentän ainoa suomalainen oli Frankfurtin maalivahti Lukas Hradecky, joka selvitti ottelun lopussa Javier Hernandezin rankkarin. Hernandez ampui 88. minuutilla pilkulta pallon tolppaan.

Frankfurtin maaleista vastasivat Alexander Meier 53. minuutilla ja voittomaalin viimeisteli Marco Fabian 79. minuutilla. Leverkusenin ainokaisen teki pilkun mokannut Hernandez.