Mestarien liigan keskiviikon suomalaiskamppailussa pelaavat vastakkain Bayer Leverkusen ja Moskovan TsSKA. Roman Eremenko toi maalillaan moskovalaiset tasoihin ensimmäisen puoliajan loppupuoliskolla.

Eremenko pelattiin komean kuvion päätteeksi vastakkain Leverkusenin maalivahti Bernd Lenon kanssa. Eremenko viimeisteli pallon maaliin Lenon jalan kautta.

Leverkusen johti ottelua jo 2-0, kun pelikellossa oli vasta 15 minuuttia. Leverkusenin maaleista vastasivat Admir Mehmedi ja Hakan Calhanoglu. TsSKA:n takaa-ajon aloitti 36. minuutilla Alan Dzakgojev. Eremenko osui vain kaksi minuuttia edellisestä.

Leverkusenin hyökkääjä Joel Pohjanpalo aloitti ottelun penkiltä, mutta tuli toisen puoliajan alusta Javier Chicharito Hernandezin tilalle. Tauolle mentiin tilanteesta 2-2.