Hallitseva Mestarien liigan voittaja Real Madrid isännöi avauskierroksen ottelussa Sporting Lissabonia. Sporting kiusasi suurta ja mahtavaa aina ottelun loppuhetkille saakka, mutta Real Madrid nousi kuin nousikin lopulta voittoon

Sportingin maalin viimeisteli Bruno Cesar 48. minuutilla. Pallo kimposi hieman onnekkaasti rankkarialueen sisään, josta Cesar viimeisteli upeasti pallon vasempaan alakulmaan.

Cristiano Ronaldo pelasti Real Madridin todelliselta nöyryytykseltä viimeistelemällä tasoituksen 89. minuutilla. Real Madrid nousi lopulta voittoon Alvaro Moratan maalilla, joka syntyi lisäajan viidennellä minuutilla.

Suomalaiset valokeilassa

Keskiviikon suomalaisottelussa Bayer Leverkusen ja Moskovan TsSKA tasasivat pisteet maalein 2-2. Roman Eremenko viimeisteli TsSKA:n tasoituksen ottelun 38. minuutilla.

Joel Pohjanpalo tuli vaihdosta kentälle toiselle puoliajalle, mutta ei onnistunut maalinteossa. Pohjanpalo esitti pirteitä otteita, mutta lopullinen silaus jäi tekemättä.

Dortmund murskasi vieraissa suomalaishyökkääjä Kasper Hämäläisen edustaman Legia Varsovan peräti 0-6. Hämäläinen ei päässyt ottelussa kentälle.

Valioliiga-mestari Leicester City aloitti historiallisen Mestarien liiga -kautensa komealla 0-3-voitolla Club Bruggesta.