Argentiinan MM-karsintaottelut lokakuussa ilman loukkaantunutta Lionel Messiä eivät menneet putkeen. Perjantaina se jäi Perussa 2-2-tasapeliin ja viime yönä tuli shokkitappio kotona Paraguaylle 0-1.

Neljä maata menee suoraan Venäjän MM-lopputurnaukseen ja viides jatkokarsintaan. Argentiina on nyt lohkon viides pisteen edellä Paraguayta ja kaksi edellä Chileä.

Päävalmentaja Edgardo Bauza oli pelin jälkeen tyytymätön.

– Olen surullinen ja vihainen, ei meidän pitänyt pelata lainkaan tällä tavalla, Bauza manasi FourFourTwon mukaan.

Ottelun ainoan maalin iski Derlis Gonzalez. Hän karkasi Argentiinan puolustukselta ja iski pitkän kuljetuksen päätteeksi pallon ohi Sergio Romeron. Toisella jaksolla Argentiina sai rangaistuspotkun, mutta Sergio Aguero tuhri sen.

– Tämä ei ollut todellakaan hyvä esitys meiltä. Toisella jaksolla paransimme peliä, mutta emme vain saaneet palloa maaliin, Bauza sanoi.