Chelsea oli täysin suvereeni Valioliigan ottelussa Manchester Unitedia vastaan. Jose Mourinhon paluuta vanhalle kotiareenalleen oli odotettu, mutta ottelu lässähti nopeasti.

Pedro iski jo puolessa minuutissa avausmaalin Chelsealle. David De Gea ja Chris Smalling tötöilivät tilanteen oikein huolella. 21. minuutilla Unitedin puolustus oli taas sekaisin ja Gary Cahill iski 2-0.

Toisella jaksolla kotijoukkueen meno ei hyytynyt. Eden Hazard iski 3-0 ja N’Golo Kante jo 4-0 kieputeltuaan uneliaan ManU-puolustuksen tyystin sekaisin.

Chelsea oli kentällä täysin suvereeni. Joukkue nousi liigassa ohi Tottenhamin neljänneksi, ero kärkeen on vain piste.

Unitedilla on kuudesta viime liigapelistä vain yksi voitto ja kolme tappiota, ero kärkeen on jo kuusi pistettä ja sijoitus seitsemäs.