FC Inter voitti Veikkausliigan putoamiskarsinnan toisen osaottelun kotikentällään 2-0, ja säilytti paikkansa myös ensi kaudelle Veikkausliigassa. Ensimmäinen osaottelu päättyi maalittomaan tasapeliin.

Ensimmäinen puoliaika pelattiin myös maalittomissa merkeissä, mutta toisella puoliajalla Inter otti kuskin paikan.

Kosta Manev vei isännät johtoon ottelun 49. minuutilla.

Maalin jälkeen Inter puolusti tiiviisti, eikä TPS saanut rikottua Interin puolustuslinjaa. Varsinkin Interin keskuspuolustaja Faith Obilor pelasi mallikkaasti.

Loppulukemat Interille teki ottelun loppuhetkillä Bayram Nebihi, joka pääsi tälläämään rangaistuspilkun kohdalta pallon maaliin Njazi Kuqin maukkaasta tarjoilusta.

Voiton myötä Inter jatkaa ensi kaudella Veikkausliigassa. TPS sen sijaan pelaa ensi kaudella jo kolmannen kautensa Ykkösessä. Veritas Stadionilla ottelua seurasi 6855 katsojaa.