© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajille raju pettymys Islannissa – tappio kalkkiviivoilla!

Islanti teki aivan lopussa kaksi maalia ja Suomi hävisi lopulta Islannille 2-3 jalkapallon MM-karsinnoissa, vaikka 89 minuutin kohdalla Suomi johti vielä 2-1.

Islannin voittomaali 95. minuutilla oli todella kyseenalainen. Pallo näytti olevan Lukas Hradeckyn käsissä, mutta se runnottiin väkisin maaliviivan yli. Ottelun norjalaistuomari Sveinn Odvar Moen hyväksyi kuitenkin maalin.

Suomi johti ottelua pitkään 2-1. Teemu Pukki ja Robin Lod iskivät Suomen maalit. Toisella jaksolla Islanti epäonnistui rangaistuspotkussa ja kaikki näytti hyvältä.

Avausjakso oli erittäin tasainen, mutta toisella puolikkaalla Islanti tuli rajusti. Suomen puolustus kuitenkin kesti paineen ja mitä pidemmälle toinen jakso eteni, sitä paremmin Suomi pääsi peliin mukaan.

Viimeisellä varsinaisen peliajan minuutilla Alfred Finnbogason pääsi kuitenkin iskemään tasoituksen kovan maalinedushässäkän päätteeksi. Lisäaikaa annettiin neljä minuuttia, mutta peli jatkui ja jatkui, kunnes Islanti runnoi kyseenalaisen voittomaalin. Sen teki Ragnar Sigurdsson.

» Katso tästä Huuhkajien tulokset ja tuleva otteluohjelma!

  • Kai Reikko

    Jossain urheilulajeissa Suomi jää tiukoissa tilanteissa aina kakkoseksi. Onneksi ei sentään ihan kaikissa. Me tarvitaan lisää muutamia asioita: esimerkiksi nälkää, uskoa, tsemppiä, munaa. kovuutta ..!

  • Antti Latvala

    Ei voi voittaa jos vain pelkää hävitä. Tästä ei taaskaan tuu yhtään mitään. Ehkä sitten 2080-luvulla.

  • paavo

    Kari Arnason voitti 3-2 maalissa 2 suomalaispelaajaa satanolla 40 metrin keskityksessä, jatkaakseen pallon maalin edustalle. Tollaista ei vaan voi tapahtua Islantia vastaan jonka käytännössä ainoat aseet on nuo keskitykset ja erikoistilanteet. Todella löysää ja samalla kuitenkin liian rehellistä puolustamista. Menkää siihen iholle kiinni ja törkätkää vähän kylkeen sääntöjen rajamailla, sääntöjä kuitenkaan räikeästi rikkomatta. Jos ei nykyiset pelaajat siihen riitä, niin sitten jostain kakkosesta haetaan erikoistoppari voittamaan tuollaiset pallot yhden pelin komennuksella. Hyypiä olis hoitanut.