Kova spekulointi Aston Villan uudesta managerista: Ryan Giggs, Sam Allardyce, Steve Bruce…

Aston Villa antoi tänään potkut managerilleen Roberto Di Matteolle. Brittimediassa on jo alkanut valtava spekulointi Championshipissä rämpivän suurseuran uudesta luotsista.

Yksi nimistä, joka on jo noussut esille, on Manchester Unitedin legenda Ryan Giggs. Giggs oli keskusteluissa myös Swansean manageroinnista Francesco Guidolinin potkujen jälkeen, mutta ei halunnut pestiä. Birmingham Mailin mukaan se on hyvä merkki Aston Villalle.

Esiin ovat nousseet myös Englannin maajoukkueesta juuri erotettu Sam Allardyce sekä entinen Hullin manageri Steve Bruce.

» Katso Valioliigan ottelut, taulukko ja uutiset erikoissivultamme!

  • paavo

    Villa on Giggsylle huono paikka aloittaa manageriuransa. Katteettomat nousutoiveet ja outo sarja. Giggs ei muistaakseni koskaan itse championshippiä pelannut. Se on kova sarja hurjalla pelitahdilla ja vastaan tulevat joukkueet olisi tunnettava. En muista milloin olisi valioliigasta tippunut joukkue noussut heti takaisin seuraavana vuonna. Pikemminkin toiseen suuntaan on ollut menijöitä. Nyt on tosin Newcastlella vahva sauma nousuunkin.