Saksa otti tiistai-illan MM-karsintaottelussa puhtaan 2-0-voiton kotonaan Hannoverissa Pohjois-Irlannista. Saksa on aloittanut MM-karsinnat kolmella voitolla.

Saksa otti kuskin paikan jo 13. minuutilla, kun Julian Draxler vei isännät johtoon. Vain neljä minuuttia edellisestä ja Sami Khderia viimeisteli Saksalle loppulukemat 2-0.

Saksa johtaa C-lohkoa puhtaalla pelillä. Saksa teki Pohjois-Irlantia vastaan myös maan karsintahistoriaa, sillä nykyiset MM-karsinnat ovat ensimmäiset karsinnat, joissa Saksa on ottanut avausotteluista kolme voittoa päästämättä maaliakaan. Saksa on tehnyt kolmessa ottelussa kahdeksan maalia.

C-lohkon toisena on hieman yllättäen Azerbaidzan, joka pelasi tiistai-iltana Tshekin vieraana 0-0-tasapelin. Tshekin karsinnat ovat lähteneet alakuloisesti käyntiin, sillä maa ei ole vielä voittanut yhtäkään ottelua.

C-lohkon kolmannessa otteluissa Norja otti vakuuttavan 4-1-voiton alkuvaikeuksien jälkeen San Marinosta.