Turkulaistaustainen SJK:n pronssimitalisti: ”Toivotaan, että Tepsi nousisi”

SJK:n keskikentällä vahvan kauden pelannut Matej Hradecky oli tyytyväinen kauteen, vaikka kaulaan ripustettiin HJK-ottelun jälkeen vain pronssimitalit.

21-vuotias keskikenttäpelaaja harmitteli huonoa alkukautta ja kabinettisekoilua, jonka myötä SJK menetti kolme pistettä peluutettuaan kuutta pelaajaa, joilla ei ollut lisenssiä PS Kemiä vastaan kauden avausottelussa..

– Totta kai olisimme halunneet voittaa kultaa, mutta mitali on aina mitali, ja sen voi laittaa sitten palkintokaappiin. Alku(kausi) oli ihan hirveä, sitten siihen vielä se kabinettisähläys.

– Loppukausi oli kyllä ihan huikea, hieno joukkue ja hyvät pelit pelasimme. Ihan kiva päättää kausi näin. Jos olisi ollut vielä muutama peli, niin olisimme varmasti olleet korkeammalla, Hradecky sanoo SuomiFutis.com-sivustolle.

Hradeckyn mukaan pisteiden menettäminen pyrittiin unohtamaan mahdollisimman nopeasti, mutta silti se antoi SJK:n alkukaudelle huonon lähtölaukauksen.

– Yritimme unohtaa sen nopeasti, mutta kyllä siinä sitten meni pari peliä. No, ihan ansaittu tulos tämä on, Hradecky myöntää rehdisti.

Hradecky on TPS:n kasvatti, ja hän pelasi vielä viime kaudella Palloseurassa Ykköstä. Täksi kaudeksi mies teki paluun Veikkausliigaan SJK:n paidassa. Hradeckylla oli melko selkeä mielipide siihen, kumpi turkulaisjoukkueista pelaisi ensi kaudella Veikkausliigassa. Nousukarsinnassa kohtaavat FC Inter ja toiseksi Ykkösessä sijoittunut TPS.

– Ehkä pitää se toinen osaottelu ainakin mennä katsomaan. Toivotaan nyt, että Tepsi nousisi, Hradecky hymähtää.

  • veko

    Turussa on todella paljon hyviä sm-liigatason pelaajia, ne vain nyt ovat pitkin suomea. Tepsi olisi suitsait liigassa, jos saataisiin edes hieman paluumuuttoa. Interkin jostain syystä vierastaa kotimaisia pelaajia. siellä .kaiken maailman nimettömät ”mahmedjahmeti” ne ei vaan kiinnosta. Marko Rajamäki on vapaa ja siitä Interille uusi valmentaja..johan muuttuis..