Sportskeeda-sivuston mukaan Manchester Unitedin manageri Jose Mourinho valmistelee valtavaa kaappausta Atletico Madridista.

Mourinho on valmis heittämään peliin 200 miljoonaa euroa saadakseen Antoine Griezmannin, Yannick Carrascon ja Jose Gimenezin.

Mourinhon ideana on uudistaa United vähintään puoliksi ensi kesän aikana ja nämä kolme pelaajaa ovat hänen ykköstähtäimessään.

Griezmannista ovat tosin kiinnostuneita myös Manchester City ja Chelsea. Pelaaja on kuitenkin sanonut, että tästä kolmikosta United olisi hänelle mieluisin valinta. 25-vuotias hyökkääjä teki viime kaudella 22 liigamaalia ja seitsemän maalia Mestarien liigassa. Tällä kaudella La Ligassa on syntynyt kuusi osumaa, Mestarien liigassa kaksi.

Uruguaylaispuolustaja Gimenezistä Mourinho on jo tehnyt tiedusteluja, sillä alakerta on Unitedin vuotavin kohta. 21-vuotias pakki on kärsinyt takareisivaivoista ja hän on pelannut vasta kaksi ottelua tällä kaudella. Hän oli kuitenkin viime perjantaina vaihtopenkillä, kun Uruguay voitti MM-karsinnoissa Ecuadorin. Karsintojen alussa ennen loukkaantumistaan hän pelasi neljässä ottelussa täydet minuutit.

Keskikentälle Mourinho haluaa 23-vuotiaan Belgian maajoukkuepelaajan Carrascon, joka on noussut kuluneen vuoden aikana aivan uudelle tasolle. Hän on tehnyt alkukauden 15 ottelussa jo seitsemän maalia.