Yksi lajin suuruuksista, Steven Gerrard, ilmoitti torstaina lopettavansa pelaajauransa. Liverpoolin kapteenina pitkän uran ja viimeiset kaksi kautta MLS:ssä LA Galaxyssa pelannut Gerrard sai komeasta urastaan paljon kauniita sanoja somessa.

Toinen Liverpool-legenda, nykyinen asiantuntija Jamie Carragher kunnioitti Gerrardin uraa hupaisalla kuvalla ja komealla saatetekstillä. Carragher ja Gerrard pelasivat yhdessä Liverpoolissa ja Englannin maajoukkueessa usean vuoden ajan.

– Surullinen uutinen jalkapallolle, kun sellainen legendaarinen hahmo, kuin Steven Gerrard, lopettaa. Hyvä uutinen on se, että tällaisia iltoja tulee lisää, Carragher kirjoitti Twitterissä ja viittasi kuvaan, jossa Gerrard ja Carragher ovat yhdessä viettämässä poikien iltaa (Katso kuva alta. Jos et näe, voit katsoa sen täältä.)

 

Jamie Carragher

@Carra23
Sad day for football when a legendary figure like Stevie Gerrard retires from the game. The good news is more nights like this! #legend

Monet muutkin futistähdet ottivat kantaa somessa Gerrardin lopettamiseen. Muun muassa Manchester Unitedissa, Liverpoolin päävastustajassa, pitkään pelannut ranskalainen laitapuolustaja Patrice Evra kunnioitti kollegan lopettamista.

– Johdonmukaisin englantilainen pelaaja ja todellinen kapteeni. Upea pelaaja, Evra kirjoitti Instagramissa. Jos et näe alla olevaa kuvaa, voit katsoa sen täältä.

the most consistent English player!!! And a real captain!!! What a player 😱😱#respect I love this game ahahhahaa

Kuva, jonka Patrice Evra (@patrice.evra) julkaisi

Lisäksi myös Euroopan suurseura FC Barcelona muisti Gerrardin komeaa pelaajauraa twiitissään.

– Kiitos kaikesta, mitä olet antanut jalkapallolle. Et koskaan kävele yksin, Barcelonan virallisella Twitter-tilillä kirjoitettiin ja viitattiin Liverpoolin kannatuslauluun You Never Walk Alone.

Katso kuva alta. Jos et näe, voit katsoa sen täältä.

FC Barcelona

@FCBarcelona
👏 Thank you, Steven Gerrard, for everything you have given to the world of football. You will never walk alone!!!