Ajaxissa kovaa jälkeä tehnyt tanskalaishyökkääjä Kasper Dolberg on herättänyt kiinnostusta ympäri Eurooppaa. Manchester Cityn pelaajatarkkailija Sebastian Arnesen myönsi tanskalaiselle BT-lehdelle Cityn olevan kiinnostunut 19-vuotiaasta superlupauksesta.

Dolberg iski viime viikonloppuna uransa ensimmäisen hattutempun Ajaxissa, kun Nijmegen kaatui kotikentällä 5-0. Tanskalainen johtaa tällä hetkellä Hollannin liigan maalipörssiä yhdessä toisen tanskalaisen Nicolai Jorgensenin ja Enes Unalin kanssa. Kaikki ovat tehneet kahdeksan maalia.

Arnesen myöntää City-luotsi Pep Guardiolan ihailleen tanskalaisnuorukaisen otteita.

– Seuraamme todella tarkasti hänen otteitaan. Kun aika on valmis, teemme päätöksen siitä, aiommeko yrittää hankkia hänet, Arnesen sanoi.

Dolbergin arvo on tällä hetkellä Transfermarktin mukaan vahvassa nousussa, ja tällä hetkellä noin kaksi miljoonaa euroa. Siirtosumma tulee luultavasti nousemaan vielä runsaasti, kun sen aika koittaa. Dolbergin sopimus Ajaxin kanssa on voimassa kesään 2021 asti.

– Hänellä on hurjasti lahjoja. Hän on pitkä, vahva, rohkea ja nopea. Lisäksi hänellä on erinomainen kosketus palloon, hän pystyy pelaamaan selkä maalia kohti ja tekemään oikeita ratkaisuja. Hän on erityinen, ja siitä syystä tietysti meidän tutkallamme, Arnesen myönsi.

Lähde: Goal