Roman Eremenkon TsSKA:lle pakkovoitto – ”Olemme kaikki järkyttyneitä”

    Roman Eremenkon TsSKA on elänyt erittäin vaikeita aikoja niin pelikentällä kuin sen ulkopuolellakin.

    Perjantaina moskovalaisseura otti 1-0-pakkovoiton Arsenal Tulasta Venäjän liigassa. TsSKA on pelannut todella huonosti ilman ykköstähteään Roman Eremenkoa, joka sai perjantaina kuulla tuomionsa Uefalta (linkit).

    – Olemme kaikki järkyttyneitä tästä tilanteesta, kommentoi TsSKA:n päävalmentaja Leonid Slutski pelin jälkeen lehdistölle.

    – Tulemme tukemaan Romaa loppuun asti. Mitä tulee mielialaamme, joukkueeseemme on valittu ammattilaisia.

    Arsenalista otetut kolme pistettä tulivat todellakin tarpeeseen, sillä kärki uhkaa karata Venäjän liigassa. TsSKA:n ero kärkiseura Spartakiin on nyt kuusi pistettä, mutta Spartakilla on yksi peli vähemmän pelattuna.