Italian Serie A:ssa Chievossa pelaava Perparim Hetemaj on tunnettu rämäpäisenä pelaajana, joka ei pelkää mennä tilanteisiin kovaa. Hetemaj on keikkunut aina rikkeiden määrässä sarjan kärkipäässä, mutta suomalaista on myös rikottu paljon.

Viimeisimmän tilaston mukaan Hetemaj on eniten rikottu pelaaja Euroopan viidestä huippusarjasta kaudesta 2013-14 eteenpäin. Squawka-median mukaan Hetemajta on rikottu peräti 372 kertaa reilun kolmen kauden aikana.

Siihen nähden suomalainen keskikenttäpelaaja on ollut todella vähän loukkaantuneena. Hetemajn korttitilastot kertovat myös, että rikkeet ovat jääneet vähemmälle, sillä kaudesta 13-14 Hetemaj on joka kaudella vähentänyt keltaisten korttien määrää Serie A:ssa.

Toiseksi eniten rikottu pelaaja on ollut Sevillaa edustava Franco Vazquez. Kolmanneksi eniten on rikottu Barcelonan megatähti Neymaria ja neljänneksi eniten Real Sociedadin Carlos Velaa.

Hetemaj on myös eniten rikkonut pelaaja Euroopan huippusarjoissa samaisessa aikajaksossa. Hetemaj on rikkonut 285 kertaa. Tilaston toisena on Manchester Unitedin Paul Pogba 260 rikkeellä.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen täältä.

 

Squawka

@Squawka

Squawka

@Squawka
Most fouls committed in Europe's top 5 leagues since 2013/14:

P. Hetemaj (285)
P. Pogba (260)
K. Volland (240)
V. Sanchez (240)
Most fouls suffered in Europe's top 5 leagues since 2013/14:

P. Hetemaj (372)
F. Vazquez (349)
Neymar (348)
C. Vela (328)