HIFK on solminut yksivuotisen pelaajasopimuksen toppari Nosh A Lodyn, 27 kanssa. A Lody on edustanut Suomea alle 19-vuotiaiden maajoukkueessa.

– Tulen erinomaisilla fiiliksillä IFK:hon. Monta vuotta olen ollut lähellä siirtoa, mutta nyt ajoitus oli molemmilla hyvä. Vaikean viime kauden jälkeen olen täynnä uutta motivaatiota ja minulla on valtava halu todistaa itselleni ja muille kuinka hyvä futaaja olen, A Lody kertoi seuran nettisivuilla.

Helsinkiläisen SAPA:n kasvatti teki Veikkausliigadebyyttinsä kaudella 2010-2011 Pietarsaaren Jarossa. Sieltä tie vei Myllykosken Palloon, jossa HIFK:n nykyinen päävalmentaja Antti Muurinen ehti valmentaa miestä kaudella 2014.

– Viihdyn Muurisen valmennuksessa, koska hän tykkää pelata hyvää futista ja luottaa omiin pelaajiin. Antti on menestynyt valmentaja, joka rakastaa voittamista. Uskon, että sen aistii myös muu joukkue. Ensi kaudella lupaan, etteivät ihmiset puhu vain IFK:n upeista faneista vaan myös voittavasta joukkueesta, joka juhlii voittoja pelin jälkeen yhdessä fanien kanssa, A Lody lupaili.

Lähde: HIFK Fotboll