Arsenal on tiukasti mukana Valioliigan mestaruustaistossa tällä kaudella. Seuralegenda David Seaman ihmetteli kovaan ääneen Mirrorille Arsenal-manageri Arsene Wengerin johtamistapaa.

Wenger on tehnyt selväksi, että yksikään pelaaja ei ole seuraa suurempi, jolla hän viittasi Mesut Öziliin ja Alexis Sanchesziin, joiden kanssa Arsenal ei ole vielä tehnyt jatkosopimuksia. Vaarana on se, että Wenger joutuu lopulta luopumaan tähtipelaajistaan, jos ei suostu maksamaan tähtien pyytämiä palkkoja.

– Voittaakseen mestaruuden, Arsenalin on pidettävä parhaat pelaajansa. Olemme tottuneet siihen. Kun isot seurat havittelivat Thierry Henrya tai Patrick Vieiraa, onnistuimme aina hätistämään heidät, entinen maalivahti sanoi.

– Nyt Arsenalilla on mahdollisuus voittaa mestaruus 13 vuoden tauon jälkeen, eikä heidän ole pakko myydä ketään. Stadion on maksettu, pankin johtaja on tyytyväinen, joten jos pitää maksaa Sanchezilla ja Özilille sen, mitä he ansaitsevat, tai jopa vähän enemmän, niin maksa! Seaman ohjeisti Wengeriä.

Molemmat tähtipelaajat ovat olleet siirtohuhuissa, ja molemmat haluaisivat jatkosopimuksen myötä palkankorotuksen. Özilin ja Sanchezin sopimukset ovat voimassa kesäkuuhun 2018 asti.