Chelseassa vahvaa kautta pelaava Eden Hazard siirtyi Lillestä Chelseaan vuonna 2012. Hazardin kapteeni Lillessä Rio Mavuba kertoi, että Hazard oli viimeisessä ottelussaan Lillen paidassa pelannut mahdollisesti jopa humalassa, mutta onnistui silti tekemään hattutempun.

Hazard oli halunnut viettää muutaman joukkuetoverin kanssa yhteisen illan, ennen viimeistä otteluaan Lillessä. Ilta oli sitten hieman ryöstäytynyt käsistä, mutta se ei silti nykyisen Chelsea-tähden peliesitykseen vaikuttanut.

– Olimme varmuudella kolmas sarjassa ja seuraavana päivänä vastassa oli AS Nancy. Se oli Edenin viimeinen ottelu Lillen kanssa, ja hän halusi järjestää jotain pientä. Päätimme mennä sitten drinkille, ja se karkasi hieman lapasesta. Eden oli vielä seuraavana aamuna humalassa, Mavuba kertoi Goalin mukaan.

– Sinä iltana Nancya vastaan ottelua oli pelattu vasta puolisen tuntia, ja Eden oli iskenyt jo hattutempun. Kaveri ei ollut edes nukkunut, hän ryyppäsi koko edellisillan ja teki hattutempun 30 minuutissa, Mavuba hehkutti.