Chelsea otti keskiviikkona jo kymmenennen peräkkäisen voiton Valioliigassa ja johtaa sarjaa yhä kuudella pisteellä ennen Liverpoolia ja Arsenalia.

Sarjajumbo Sunderland harasi tiukasti vastaan, mutta siirtohuhujen keskellä oleva Cesc Fabregas iski ottelun ainoan maalin.

Sunderland oli tasoittaa ottelun lopussa, mutta Thibaut Courtois venyi huipputorjuntaan.

– Meillä oli paikkoja tappaa peli jo aikaisemmin, lopulta Thibault pelasti meidät tasapeliltä, manageri Antonio Conte sanoi seuran nettisivuilla.

– Ei ole helppoa voittaa kymmenen kertaa peräkkäin, joten olen ylpeä pelaajistani. Tässä liigassa ei ole yhtään helppoa peliä, joka ottelussa on taisteltava viimeiseen asti saadakseen kolme pistettä.

Voittoputkensa aikana Chelsea on kukistanut päävastustajistaan Manchester Cityn, Tottenhamin ja Manchester Unitedin. Lauantaina joukkue kohtaa Crystal Palacen vieraissa, parhaillaan on menossa tiukka otteluruuhka, jonka aikana reiluun kolmeen viikkoon tulee peräti kuusi liigaottelua.

– Nyt on pysyttävä yhtä keskittyneenä, sillä lauantaina on edessä jälleen tiukka ottelu. Haluamme päästä vuodenvaihteen peleihin hyvistä asemista.

Cesc Fabregasin siirtymistä tammikuussa muihin maisemiin on pidetty varmana. Hän ei ole saanut managerilta peliaikaa ja pelasi nyt vasta kolmannen kerran avauskokoonpanossa onnistuen maalinteossa.

– Olen todella iloinen hänen puolestaan. Cescillä on ollut loistava asenne koko ajan, vaikka tämä oli vasta hänen kolmas ottelunsa avauskokoonpanossa. Hän on hyvä esimerkki koko joukkueelle, Conte kehui.