Englannin maajoukkueessa 21 ottelua urallaan pelannut ja muun muassa Arsenalia edustanut Paul Merson ei ymmärrä, minkä takia Joe Hart pelaa tällä hetkellä Italiassa.

Sky Sportsin jalkapalloasiantuntijana nykyään toimiva Merson ei säästellyt sanojaan puhuessaan aiheesta.

– Me pelkäämme, että Englannin maajoukkue ei ole kovin hyvä joukkue, ja ettei uusia pelaajia kasva, mutta meidän ylivoimaisesti paras maalivahtimme joutuu pelaamaan Italiassa, koska hänellä ei ole seuraa (täällä), Merson sanoi Sky Sportsille.

Mersonin mukaan tällä hetkellä Manchester Cityssä ja Liverpoolissa pelaavat maalivahdit Loris Karius ja Claudio Bravo eivät ole Hartin tasolla. Hart joutui lähtemään kesän siirtoikkunan loppumetreillä nimenomaan Bravon tieltä Citystä.

– Minkälaiset mahdollisuudet meillä on? Tämä on hullua, täydellinen vitsi! Meidän parhaan maalivahtimme täytyy pelata ulkomailla saadakseen peliaikaa. Ja samaan aikaan meillä on kaksi maalivahtia top-4-joukkueissa, jotka eivät torju kultaa, Merson jyrisi.

Karius ja Bravo ovat viime aikoina olleet kritiikin kohteena. Mersonin mukaan City ja Liverpool ovat jäämässä maalivahtiensa takia ulos mestaruustaistosta.

– Heillä on maalivahdit, jotka häviävät heille pisteitä. Voittaaksesi Valioliigan, tarvitset maalivahdin, joka voittaa pisteitä, Merson sanoi.