HJK on viimeisten tietojen mukaan aikomassa ostaa viime kaudella tuhoja tehneen hyökkääjänsä Alfredo Morelosin. Kolumbialaishyökkääjä pelasi viime kauden lainalla HJK:ssa kolumbialaisesta Independiente Medellinistä.

Morelos teki HJK:lle viime Veikkausliiga-kaudella 16 osumaa ja oli selvästi joukkueen parhaimmistoa. Morelosin HJK:hon välittänyt pelaaja-agentti Jonne Lindblom kertoi Ilta-Sanomille, että HJK:n tarjoama siirtosumma tulee olemaan Veikkausliiga-historian suurin toteutuessaan.

– Jos Klubi lunastaa hänet, puhumme sellaisista summista, ettei Suomessa ole koskaan maksettu lähellekään sellaisia summia, Lindblom sanoi.

Siirto ei silti tarkoita luultavasti sitä, että Morelos pelaisi ensi kaudella Veikkausliigaa HJK:ssa. 20-vuotias hyökkääjä on kuumaa kamaa, kun tammikuun siirtoikkuna aukeaa.

– Klubin tarkoitus on myydä hänet heti kun mahdollista, koska kuten tiedetään, joka pelaajahankinta on tavallaan myös riski. Pelaaja voi loukkaantua vaikka ensimmäisissä harjoituksissa. Klubi haluaa pistää hänet heti liikkeelle, Lindblom sanoi.

Voit lukea Ilta-Sanomien jutun aiheesta tästä linkistä.