HJK:ssa viime kaudella pelannut Mikael Forssell on tällä hetkellä ilman seuraa. Ura ei jatku ainakaan HJK:ssa, joten HIFK:n päävalmentaja Antti Muurinen on jo lähestynyt Helsingin Sanomien mukaan Forssellia.

Muurinen on käynyt alustavia keskusteluja suomalaistähden kanssa.

– Minä ehdotan nimiä, ja sitten seurajohto katsoo, onko varaa ja mahdollisuuksia. Meillä on neljä hyökkääjävaihtoehtoa, joista toivoisin saavani kolme, ja Miklu [Forssell] on yksi heistä, Muurinen kertoi HS:lle.

Fossell olisi HIFK:lta todella ison luokan hankinta, mutta hyökkääjä joutuisi laskemaan palkkaansa selvästi HJK-ajoista.

– Sanoin hänelle jo silloin saatesanoina, että tässä seurassa on yksi probleema. Emme maksa sinulle HJK-palkkaa tai muutenkaan hyvää palkkaa. Sanoin, että jos haluat harjoitella ja katsoa sitten, mikä on mahdollista, niin tervetuloa. Hän sanoi, että tämä ei ole rahakysymys, Muurinen sanoi.

Forssellin manageri Erkki Alaja sanoi lehdelle, että virityksiä on myös ulkomaille, mutta kaiken kaikkiaan Forssellilla on tällä hetkellä hyvä tilanne, jossa hän saa itse päättää, mikä seuraava askel on.

– Hänellä on ollut keskusteluita HIFK:n kanssa, ulkomaille on jotain pientä viritystä ja sitten vaihtoehtona on myös uran päättyminen. Hän on hyvässä tilanteessa ja voi valita jatkamisen ja lopettamisen välillä, Alaja sanoi.

Forssell itse sanoi kauden jälkeen SuomiFutis-sivustolle, että pelihaluja löytyy vielä, lue Forssellin haastattelu tästä linkistä. Muurisella ja Forssellilla on yhteistä historiaa niin HJK:sta kuin maajoukkueestakin. HS:lle Forssell kommentoi, että HIFK on varteenotettava vaihtoehto.

Voit lukea Helsingin Sanomien alkuperäisen jutun aiheesta täältä.

Muokattu: 8.12. klo. 20.38: Otsikkoa muutettu