Internazionalen päävalmentajan tontilta potkut viime marraskuussa saanut Frank de Boer antoi kovaa kritiikkiä entiselle seuralleen. De Boerin mukaan Interiä ei johda tällä hetkellä kukaan.

De Boer ehti olla Interin päävalmentajana vain 85 päivää, kunnes italialaisseuran johto päätti antaa hollantilaiselle potkut. Inter on siirtynyt kiinalaisomistukseen, eikä de Boerin mukaan palettia johda kukaan.

– Se on todella yksinkertaista. Internazionalella on kiinalaiset pomot, indonesialainen puheenjohtaja, ja sitten heillä on johtokunta, jossa on italialaisia, de Boer avasi tilannetta Ziggo Sportille.

– Heillä kaikilla on valtaa, mutta loppuen lopuksi kenelläkään ei ole valtaa. Se on Interin isoin ongelma, hollantilaisvalmentaja täräytti.

Inter on puhunut kokoajan siitä, että seura haluaa nousta jälleen Euroopan huipulle. De Boerin mukaan seuralla on väärä lähestymistapa.

– Kaikki haluavat palata huipulle, mutta se vie aikaa. Otan esimerkiksi Napolin, joka pelaa nyt Mestarien liigassa. Heillä meni kahdeksan vuotta noustakseen sille tasolle. Interissä halutaan olla huipulla kahdessa viikossa, ja se ei vain mene niin, de Boer sanoi.

Inter on tällä hetkellä Serie A:ssa yhdeksäntenä. Seitsemän pisteen päässä viidennestä sijasta, joka oikeuttaisi Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen.

Lähde: Goal