Entinen Liverpoolin legenda Jamie Carragher lyttää Daily Mailin kolumnissaan täysin Chelsean Oscarin päätöksen siirtyä Kiinan liigaan.

25-vuotias brasilialainen on siirtymässä Shanghai SIPG:hen, missä hän tulee tienaamaan 520 000 euroa viikossa.

– On surun päivä jalkapallolle, kun uransa parhaassa vaiheessa oleva pelaaja siirtyy jonnekin vain ja ainoastaan rahan takia. Rahamäärä on toki tähtitieteellinen, mutta ei hän Chelseassakaan nälkäpalkalla joudu kituuttamaan, Carragher kirjoittaa.

– Tämä ei ole siirto, joka edistää hänen uraansa. Hän voi puhua Kiinan liigan nousevasta tasosta, tilaisuudesta työskennellä Andre Villas-Boasin kanssa ja uuden seikkailun jännittävyydestä, mutta me kaikki tiedämme, että nuo puheet ovat pelkkää roskaa.

– Hän siirtyy vain ja ainoastaan rahan takia. Ei minkään muun. Kun kiinalaiset tarjoavat isoja rahakasojaa, ymmärrän, jos uransa ehtoota lähestyvät yli 30-vuotiaat pelaajat tarttuvat tilaisuuteen, mutta että kaveri, joka on 25-vuotias. On häpeällistä rahan perässä juoksemista, että pelaaja luopuu mahdollisuudestaan pelata huippuseurassa ja voittaa arvostetuimpia titteleitä.