Liverpool johti vieraissa Bournemouthia vastaan jo 1-3, mutta Bournemouth osoitti upeaa venymistä nousten 4-3-voittoon Nathan Aken lisäajan maalilla.

Liverpool hallitsi ensimmäistä puoliskoa selvästi ja karkasi melko ratkaisevan tuntuiseen 2-0-johtoon Sadio Manen ja Divock Origin maaleilla.

Toisella puoliskolla Bournemouth kavensi rankkarista, mutta Emre Can vei vieraat 64. minuutilla taas kahden maalin johtoon.

Bournemouth nousi kahdella salamamaalilla tasoihin. Ensin 76. minuutilla Ryan Fraser ampui nopean vastahyökkäyksen päätteksi pallon maaliin rangaistusalueen rajalta. Vain noin kaksi minuuttia edellisestä ja Steve Cook pommitti boksin sisältä kotijoukkueen tasoihin.

Kotiyleisö repesi totaalisesti liitoksistaan lisäajan kolmannella minuutilla. Liverpoolin maalivahti Loris Karius ei saanut kaukolaukausta vangittua syliinsä ja Ake oli hyvin hereillä ja laittoi pallon sisään.

Tappio oli Jürgen Kloppin valmentamalle Liverpoolille ensimmäinen sitten viime elokuun, ja vasta toinen koko kaudella Valioliigassa.