Manchester United menetti johtonsa viime hetkillä Evertonia vastaan, kun kentälle tullut Marouane Fellaini jyräsi kömpelösti Idrissa Gueyen nurin ja aiheutti rangaistuspotkun.

Mourinho ärähti, kun häneltä kysyttiin, miksi Fellaini edes otettiin kentälle lopussa.

– Luulin sinun tietävän jalkapallosta enemmän kuin tiedät. Everton ei ole syöttelevä joukkue, he pelaavat suoraviivaisesti koko ajan. Fellaini on pitkä pelaaja ja pystyy auttamaan joukkuetta puolustuksen edessä, manageri Jose Mourinho sanoi BBC:n mukaan.

– Emme saa nyt tuloksia, joita ansaitsisimme. Saamme tasapelejä, vaikka ansaitsisimme voittoja. Vastustajat lähtevät peleistä superiloisina pisteistä, mitä he eivät ole ansainneet. Me lähdemme stadionilta ja tunnemme, että olisimme ansainneet enemmän, Mourinho väitti.

– Te sanoitta aikaisemmin, että mestaruuksia voittaneiden joukkueideni pragmaattinen peli oli tylsää, eikä oikea tapa pelata. Nyt kun joukkueeni pelaa todella hienosti – ero pariin viime vuoteen on valtava – te sanotte, että vain voitot ratkaisevat, tulivat ne miten tahansa.

– Nyt pisteitä näyttävät ottavan joukkueet, joissa 11 pelaajaa puolustaa, potkii palloa pois ja tekee sitten vastahyökkäysmaalin. Todella ilmiömäistä, todella kaunista, Mourinho äkäili.

Kun häneltä kysyttiin Evertonille tuomitusta rangaistuspotkusta, Mourinho ei kommentoinut.

– En kommentoi, siitä ei ole mitään ajatuksia.