Manchester Unitedilla on torstaina Ukrainassa tiukka paikka. Jos Feyenoord voittaa kotonaan Fenerbachen, on Unitedin otettava piste Zorya Luhanskilta.

Jose Mourinhon miehistön pelaaminen ei ole vakuuttanut: kahdeksasta viime pelistä kontissa on vain kolme voittoa. Zoryalla niitä on tosin samasta ottelumäärästä tasan yksi.

Lohkossa on monia mahdollisuuksia. United voi ihan yhtä hyvin myös voittaa lohkon. Siihen riittää voitto ja se, ettei Fenerbache voita Rotterdamissa. Jos Feyneoord voittaa ja ManU ottaa vain pisteen, on United silti lohkoykkönen, vaikka kaikilla joukkueilla olisi silloin 10 pistettä. Tässä tapauksessa ratkaisevat keskinäiset ottelut ja niissä United on ollut molempia parempi.

Ottelusta Mourinho ennusti tiukkaa.

– Tiedämme kaikki, kuinka äärettömän tärkeä ottelu se meille on. Jos häviämme, voimme olla ulkona kilpailusta. Emmekä todellakaan halua sitä. Vaikka Zorya on jo ulkona varmasti, uskon, että he haluavat ehdottomasti lyödä meidät kotonaan, manageri sanoi MUTV:llä.

– Haluamme voittaa tämän ottelun ja lohkon, sitten etenemme askel askeleelta. Haluamme todellakin voittaa tämän kilpailun.