Juventuksen ja Italian maajoukkueen ikonimaalivahti Gianluigi Buffon on myöntänyt fanittaneensa saksalaista Borussia Mönchengladbachia pienestä pojasta asti. Saksalaisseura lahjoittikin Buffonille kaulahuivin hauskalla tekstillä varustettuna.

Buffon lahjoitti viime kaudella Möcnhengladbachin faneille hänen maalivahdin hanskat Mestarien liiga -ottelun jälkeen, mutta vastalahjaa ei kuulunut.

– Olen lapsesta asti kannattanut Mönchengladbachia, koska en osannut lausua heidän nimeään. Osaan nyt paremmin jo lausua seuran nimen, mutta en usko silti, että se menee vielä oikein, Buffon oli sanonut Calcio Mercaton mukaan.

Saksalaisseura lähetti Buffonille seuran kaulahuivin kiitoksena kannatuksesta. Huivissa ei kuitenkaan lukenut seuran nimeä, vaan pelkästään ”saksalainen joukkue”. Mönchengladbach alkoi teettää huiveja sen jälkeen, kun irlantilainen pubi oli vitsillä nimennyt seuran uudelleen, koska eivät mukamas osanneet lausua nimeä oikein.

Buffon otti kuvan huivista kiitokseksi ja lähetti sen saksalaisseuralle. Katso kuva alta, jos et näe, voit katsoa sen täältä.

 

Gladbach

@borussia_en
Looks like you've always suited black and white, @gianluigibuffon! 😉 Thank you for supporting #aGermanTeam! 👌 #fohlenelf