Torinossa tällä hetkellä lainalla Manchester Citystä palloja torjuva Joe Hart on The Sunin mukaan lähdössä kauden jälkeen halvalla Citystä, mutta Valioliiga-kilpailijoille hinta on eri kuin muille Euroopan seuroille.

City-manageri Pep Guardiola katsoi tultuaan vaaleansinisten peräsimeen täksi kaudeksi, ettei Hartilla ollut käyttöä City-kokoonpanossa. Lopulta Englannin maajoukkuamaalivahti saikin lähteä lainalle Torinoon, jossa hän on pelannut hyvin.

Hart ei tule kuitenkaan enää palaamaan Manchester Cityyn, jossa hän vietti yhdeksän vuotta, vaan Guardiola aikoo myydä hänet näillä näkymin kauden jälkeen eteenpäin halvalla. Brittilehden mukaan Guardiola pyytää Hartista 10 miljoonaa puntaa (noin 11,9 miljoonaa euroa).

Jos jokin Valioliiga-seura on kiinnostunut Hartista, Guardiola halua lehtitietojen mukaan reilu 20 mijoonaa puntaa (23,7 miljoonaa euroa) maalivahdistaan.

29-vuotias maalivahti kertoi aiemmin, ettei usko Cityn astuvan eteen, jos jokin seura haluaa hänet. Torino haluaisi pitää Hartin, mutta nähtäväksi jää riittääkö italialaisseuran rahat.