Manchester Unitedin manageri Jose Mourinho oli tyytyväinen, kun hänen joukkueensa löi kärkipään kamppailussa Tottenhamin 1-0.

Ottelun ainoan maalin teki jälleen loistopelin pelannut Henrikh Mkhitaryan. Hän kuitenkin loukkaantui ottelun lopussa ja mies kannettiin kentältä. Kyse oli nilkkavaivasta.

Manageri Jose Mourinho kertoi kuitenkin Unitedin nettisivuilla huojentavia tietoja.

– Viikon ottelu Crystal Palacea vastaan jää varmaan väliin, mutta vaikuttaa siltä, ettei vamma ole sellainen, joka vaatii leikkausta. Voi olla että ensi viikonlopun ottelukin jää väliin, mutta todennäköisesti ja toivottavasti hän on taas mukana tapaninpäivän ottelussa Sunderlandia vastaan.

Itse ottelussa oli Mourinhon mielestä tärkeintä voitto.

– Tässä tilanteessa me tarvitsimme ennen kaikkea voiton. Paljon enemmän voiton kuin hyvän peliesityksen. Tiesimme, ettei Tottenhamia vastaan saa pisteitä pelaamatta hyvin. Mielestäni me pelasimme tänään todella hyvin, Mourinho sanoi BBC:n mukaan.

Tottenhamin manageri Mauricio Pochettino myönsi, että vastustaja oli parempi.

– Saimme mekin luotua muutaman selkeän maalipaikan, mutta mielestäni he olivat tänään luovempia maalintekoyrityksissään. Siksi he tekivät maalin, me emme. Ottelu oli kova ja tasainen, ei Old Traffordilla koskaan helpolla pääse, Pochettino sanoi.