Mario Balotelli siirtyi täksi kaudeksi OGC Niceen, jossa italialaishyökkääjä on ollut vahvassa lennossa, eikä joukkueella ole mennyt yhtään huonommin. Balotelli raotti kiinalaisen Xinhua -uutistoimiston haastattelussa mahdollisia tulevaisuuden suunnitelmiaan.

Balotelli ei suoraan sanonut haluavansa pelata jossain tietyssä joukkueessa, mutta kertoi kuitenkin seuroja, joissa hän voisi nähdä itsensä tulevaisuudessa.

– Olen aina ollut AC Milan -fani, vaikka pelasinkin Interissä. Koskaan ei pidä sanoa koskaan, mutta Inter on todella monimutkainen vaihtoehto itselleni. Jos pitäisi palata Italiaan, se olisi Milan, Balotelli sanoi.

Balotelli on tällä kaudella tehnyt Nicelle kuusi maalia kuudessa Ligue 1 -ottelussa. Loukkaantumiset ovat haitanneet kautta, mutta Nice on komeasti Ranskan liigan kärjessä.

Italialaishyökkääjä saapui Niceen Liverpoolista, jossa Balotelli ei kuulunut Jürgen Kloppin suunnitelmiin.

– Jos palaisin Englantiin, en ainakaan palaisi Liverpooliin, koska olin todella huono siellä. Sanoin, että joukkue oli todella hyvä ja fanit olivat mahtavia, mutta en koskaan menisi sinne takaisin, Balotelli jyrähti.

Sen sijaan kaksi seuraa nousi ylitse muiden Valioliigasta.

– Ensimmäisenä mieleen tulee Manchester City. Toinen seura, josta olen aina pitänyt on Arsenal. Se ei tarkoita, että menisin pelaamaan noihin seuroihin, mutta pidän niistä, Balotelli kertoi.

Lähde: Calcio Mercato