Päävalmentaja Massimiliano Allegri tuli Juventukseen 2015 ja on johdattanut joukkueen kahteen mestaruuteen sekä Mestarien liigan finaaliin.

Silti hänen ympärillään liikkuu huhuja potkuista – tai vähintään siitä, ettei hänen sopimustaan enää jatketa kesällä 2018.

Calciomercaton mukaan pienilläkin asioilla on merkitystä Juventuksen johtoportaalle – esimerkiksi sillä, että AC Milan vei Italian supercupin voiton viime viikolla Dohassa Juven nenän edestä.

Seuran johto ei myöskään tule sulattamaan sitä, jos Juventus esimerkiksi putoaa Portolle Mestarien liigan pudotuspelin avauskierroksella – torinolaisille on aina nöyryytys, jos ennalta pienempi seura kukistaa heidät. Niinpä juuri Mestarien liiga on se, jolla johto mittaa Allegrin onnistumista tämän kauden jälkeen.

Jos hän saa lähteä, on lehden mukaan vahvin ehdokas tilalle seuran entinen pelaaja Paulo Sousa, joka on lähdössä Fiorentinasta tämän kauden jälkeen.

Lehti mainitsee potentiaalisina kandidaatteina myös Atletico Madridin Diego Simeonen ja Sassuolon Eusebio Di Francescon.