Bröndbyssä elämänsä kautta pelaava Teemu Pukki on jälleen kuumaa kamaa, kun tammikuun siirtoikkuna aukeaa. Pukki johtta Tanskan liigan maalipörssi 14 osumalla.

Pukista oli tarjouksia jo kesän siirtoikkunan aikana, mutta suomalaishyökkääjä jäi Bröndbyhyn. Jälki on ollut hurjaa Tanskan liigassa, ja tarjouksia on varmasti luvassa Bröndbylle myös tammikuun aikana.

– Täällä menee hyvin. Saa todella olla hyvä tarjous, mutta eihän se tietenkään minusta itsestäni ainoastaan ole kiinni. Seuralla on päätäntävalta. Mutta olen tosi tyytyväinen täällä, Pukki kertoi Iltalehden mukaan tanskalaismedialle.

Pukin tavoitteena on kuitenkin vielä pelata huippusarjoissa.

– Olen pelannut Saksassa aiemmin, joten jonain päivänä mielelläni kokeilisin pelata vielä isommassa liigassa, Pukki sanoi aiemmin tanskalaisen aoh.dk-sivuston mukaan.

Tanskan liigassa alkoi viime viikonloppuna talvitauko, joka kestää helmikuulle saakka.

– Futiksessa ei voi ikinä sanoa mitään varmasti. Tällä hetkellä vielä olen tulossa takaisin tänne tammikuussa treenaamaan.

Pukin sopimus Bröndbyn kanssa on voimassa kesäkuuhun 2018 asti. Edessä on mitä luultavimmin jatkosopimusneuvottelut tai siirto muualle. Seura ei ole vielä puhunut Pukille jatkoneuvotteluista.

– Meillä muutamilla tosi tärkeillä jätkillä loppuu kesällä sopimus. Heidän kanssa on varmaan neuvottelut käynnissä, Pukki tuumi.