Arsenalissa upean uran tehnyt Thierry Henry kertoi Sky Sportsille, että hänen mielestään tämän hetken paras hyökkääjä Valioliigassa on kovassa iskussa oleva Diego Costa.

Chelsea-hyökkääjä teki viime Valioliiga-kierroksella jälleen Chelsean voittomaalin upealla yksilösuorituksella. Costa johtaa myös Valioliigan maalipörssiä 12 osumallaan. Maalien lisäksi Costa on syöttänyt viisi osumaa.

– Kun sinulla on sellainen pelaaja kuin Diego Costa, mitä tahansa voi tapahtua. Mielestäni hän on tällä hetkellä Valioliigan paras hyökkääjä, Henry sanoi.

Henry perusteli valintansa kahteen maaliin, jotka Costa teki. Toinen maaleista oli West Bromwichia vastaan tehty voittomaali viime lauantaina, ja toinen Middlesbroughta vastaan tehty voittomaali aiemmin tällä kaudella.

– Hän on oma itsensä. Kokoajan liikkeessä, kokoajan aiheuttamassa painetta vastustajille, Henry kehui.

Chelsean viime kausi oli katastrofaalinen, mutta sen myötä Chelsea saa keskittyä tällä kaudella Valioliigaan. Henryn mukaan on iso plussa Costalle, ettei Chelsea ole mukana Mestarien liigassa.

– Se, ettei hän pelaa Mestarien liigassa lihasongelmiensa kanssa, on plussa, koska hän pysyy tuoreena. Kun pysyt tuoreena, olet myös rauhallisempi, Henry arvioi.