Tottenham voitti keskiviikkoillan Valioliigaottelussa Southamptonin vieraskentällä lukemin 1-4. Peli kääntyi toisella puoliajalla Nathan Redmondin punaisen kortin ja rankkarivihellyksen myötä, vaikka Tottenham-tähti Harry Kane ei pilkulta onnistunutkaan.

Maa petti kanen tukijalan alta ratkaisevalla hetkellä nostaen pallon hieman ilmaan, jonka jälkeen laukaus lähti metrikaupalla yli maalin. Suomalaiset Twitter-käyttäjät kommentoivat asiaa näin.

Kane ei kuitenkaan jäänyt harmittelemaan menneitä, vaan osasi nauraa ottelun jälkeen omalle rankkarilleen. Suhtautumista omaan virheeseen helpotti varmasti myös se, että Spurs murjoi Kanen epäonnistuneen rankkarin jälkeen vielä kaksi maalia. Lisäksi mieltä saattoi lämmittää se, että Kane onnistui itsekin maalinteossa jo ensimmäisellä puoliajalla.

– Jos yksikään NFL-joukkue etsii potkaisijaa joukkueeseensa tulevaisuudessa, suosittelen katsomaan minun otteluani tältä illalta, Kane kirjoitti Twitterissä ottelun jälkeen viitaten amerikkalaisen jalkapallon ammattilaissarjaan.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen täältä.