Tottenham kuritti viimeisessä Mestarien liigan lohkovaiheen ottelussa Wembleyllä CSKA Moskovaa 3-1.

Jatkopaikka jäi haaveeksi, kun Spurs hävisi edellisillä kierroksilla vaa’ankieliottelut sekä Monacolle että Leverkusenille.

Pelit jatkuvat kolmossijan myötä Eurooppa-liigassa.

– Suuri kiitos kaikille kannattajillemme, olemme kaikki olleet niin pettyneitä Monaco-tappion jälkeen, sanoi manageri Mauricio Pochettino BBC:n mukaan.

– Joukkueen esitys oli nyt oikein hyvä, aloimme pelata, kuten pelasimme liigassa juuri Chelseaa ja Swanseaa vastaan.

– Tämäkin peli osoitti, että olemme pystyneet nostamaan tasoamme selkeästi viime otteluissa.

Avausmaalin tehnyt Dele Alli oli myös tyytyväinen. 20-vuotias keskikenttäpelaaja ei ollut onnistunut maalinteossa liki kahteen kuukauteen.

– Epäonnistuin heti alkuun maalipaikassa ja aloin turhautua, onneksi sitten tuli onnistuminen. Meillä on kova usko tähän joukkueeseen. Dominoimme ottelua ja tiesimme, että maalipaikkoja vielä tulee, Alli sanoi BT Sportille.

Toisen maalin tehnyt Harry Kane jatkaa kovaa maalitahtiaan. Hän on nyt iskenyt kuivan alkukauden jälkeen Tottenhamille seitsemään viime peliin kahdeksan osumaa. Hän painotti erityisesti kotipelien merkitystä, nyt Spurs hävisi kotiottelut sekä Monacolle että Leverkusenille.

– Onneksi olemme nyt taas oppineet voittamaan kotipelimme, jos niitä ei voita, menee homma hankalaksi. Tämä oli hyvä päätös Mestarien liigalle, vaikka olemme pettyneitä putoamiseen. Nyt kuitenkin fanimme pääsivät lähtemään stadionilta kotiin iloisina.